Politika privatnosti

Ova politika privatnosti razrađuje načine na koje se osobni podaci i informacije prikupljaju i koriste prilikom posjeta web stranici Igrice.net .

Kada koristite preglednik kako biste posjetili Igrice.net, vaš vlastiti preglednik može poslati nekoliko informacija na našu web stranicu. Među njima možemo primiti sljedeće stavke:

  • IP adresa - ovo je kod koji se sastoji od 4 broja od 0 do 255, grupiranih zajedno pomoću točaka (nešto poput aa.bb.cc.dd, gdje su aa, bb, cc i dd brojevi spomenuti ranije). Jedan IP je obično povezan samo s jednim računalom koje je povezano s Internetom. Međutim, najnovije tehnologije (proxy poslužitelji itd.) omogućile su povezivanje desetaka računala s jednim IP-om, od kojih su svi online. Također je moguće da pošaljete IP adresu proxyja umjesto vaše stvarne IP adrese.
  • Niz korisničkog agenta - ovo je niz koji je specifičan za preglednik koji koristite. Na temelju ovog niza netko bi mogao saznati koristite li, primjerice, najnoviju verziju Internet Explorera ili ne. Osim toga, zajedno s identifikacijskim ID-om preglednika mogu se poslati i drugi detalji, uključujući vaš operativni sustav, URL stranice koju ste prethodno posjetili itd.
  • Kolačići - to su nizovi koje naša web stranica sprema na vašem lokalnom uređaju za pohranu. Možda ćete moći konfigurirati svoj preglednik tako da zabranjuje pristup kolačićima ili da zatraži vaše odobrenje za svaku operaciju povezanu s kolačićima. Kolačići se prvenstveno koriste kako bi pomogli korisnicima automatskim popunjavanjem podataka o autentičnosti za njih ili kako bi zapamtili korisnika prilikom sljedećeg posjeta web stranici.
  • Dodatne informacije - Javascript ili druge web tehnologije mogu se koristiti za pronalaženje razlučivosti zaslona, vaše zemlje ili drugih pojedinosti o sebi ili vašoj vezi.

Igrice.net prikuplja, djelomično ili potpuno, neke ili sve gore navedene stavke. Glavna svrha prikupljanja tih podataka je stvaranje statističkih podataka na temelju njih, što nam pomaže identificirati ključna područja vezana uz našu web stranicu (na primjer, područja koja su popularna ili područja koja bi mogla trebati poboljšati).

Ostale svrhe uključuju one koje se odnose na sigurnost naše web stranice i demografsku analizu. Također, subjekti trećih strana surađuju s nama kako bi pružili analitičke usluge, usluge povezane s oglašavanjem ili druge usluge za naše posjetitelje; ti subjekti imaju vlastita pravila o privatnosti i prikupljanju podataka; implicitno se slažete da se trenutna politika ne primjenjuje na njih i slažete se da ćete biti vezani njihovim uvjetima i pravilima u vezi s informacijama koje te treće strane prikupljaju same. Možete isključiti kolačiće koji se koriste u svrhu oglašavanja ponašanja za veliki broj dobavljača trećih strana tako što ćete posjetiti stranicu Inicijativa za mrežno oglašavanje.

Povremeno možemo zatražiti vašu adresu e-pošte u svrhu provjere autentičnosti ili za aktivnosti povezane s komunikacijom. Imamo politiku nulte tolerancije protiv neželjene pošte i zadržavamo poduzimanje odgovarajućih radnji protiv korisnika koji zloupotrebljavaju naše sadržaje ili usluge kako bi promovirali, poticali ili stvarno slali neželjene poruke e-pošte.

Zadržavamo pravo izmjene ove politike u bilo kojem trenutku, uz ili bez obavijesti.

Ako imate bilo kakvih pitanja ili mišljenja o vašoj privatnosti ili o uvjetima ove politike privatnosti, slobodno nas kontaktirajte. Želimo čuti vaše prijedloge.

Povratak na glavnu stranicu